torstai 20. joulukuuta 2012

VUOKATTIPyydän anteeksi tätä melkeen kuukauden kestänyttä postaustaukoa , on ollu koulussa kokeita ja ei hirveesti aihetta kirjotella ni vähän pääs innostus lopahtamaan. :D Tossa viime viikon keskiviikkona tuli hiukset värjättyä! Ne mun oranssit mitkä mulla oli koulun alkamisesta saakka ollu ni alko näyttää jo aika kamalalta ku kolmee väriä hiuksissa... Värjäsin ne sitten pois tälläseen ruskeeseen , joka vähän jäljittelee mun oikeeta hiusväriä. Ite oon ihan tyytyväinen.


Ja sitten asiaan mistä tuli tuo otsikkokin, elikkäs lähin viime viikon torstaina perheen kanssa Vuokattiin. Matkat kesti autolla sellaset 8h per suunta. Oltiin katinkullassa joskus yhen aikoihin yöllä ja oltiin sitte hotellissa yks yö. Aamulla käytiin aamupalalla ja sitte lähettiin mökkiin mikä meille oli varattu. Se oli aivan ihana!!!!

Heti siinä ovensuussa oli tämmönen makuuhuone , johon minä sitten päädyin asumaan.

Mun makkarin vieressä oleva wc


Ovesta kun tultiin sisälle ni melkeen heti tlähti portaat ylös parvelle. Siel oli tietokone mistä olin tosi ilonen! :D

Olohuone oli ihana! Punaset sohvat ja muutenki sellane ihanan lämmin tunnelma siellä!

Olkkarissa oli ovi minkä takana jälleen nukkumapaikka.

Keittiöstä lähti ovi ulos niinsanotulle takapihalle , ja ovi pesuhuoneeseen missä oli vessa , suihkukaappi , sauna ja pesuallas.


Tykkäsin tosi paljon siitä ''mökistä''. Mutta asiasta kolmanteen , me tehtiin perheen kesken vaikka mitä! Käytiin husky-ajelulla , uimassa , syömässä , snowtuubingissa , keilaamassa ja pääsin jopa elämäni ensimmäistä kertaa laskettelemaa! Tykkäsin tosi paljon , ihana kokemus oli koko Vuokatin reissu! Lisäks ostin seppälästä kympillä sellasen neonvihreen t-paidan , parit sukat ja unisiepparin.

2 kommenttia:

Marrre kirjoitti...

eivoiolla totta meki ollaa oltu tos samas mökis varmaa jotai kuus kertaa peräkkäi ku ollaa oltu siel vuokatis !! :D haha

Taru kirjoitti...

TOI MÖKKI ON IHA PARAS!!! :D